Tävlar hos Tvspelsweb!

DATUM 2011-12-26 - TID 15:36:05


Är med och tävlar hos Tvspelsweb.se i deras fototävling! Man vinner valfritt pris för max 199;-.

Vid eventuell vinst skulle jag vilja vinna detta!

Den här bilden skriker bara jul, så den passar perfekt till julafton-temat!

Skjut mig långsamt.

DATUM 2011-12-25 - TID 02:25:03
Herregud vad alla ska få fina saker. Kan utan tvekan säga att julen är en förbannat jävla hemsk högtid med orättvisa, blod, svett och tårar.  

Skjut mig långsamt, snälla.



Kollar man på facebook så skrev 95% av mina vänner nåt i stil med "BÄSTA JULEN NÅGONSIN, WIHO, FICK ALLT JAG VILLE HA, ÄLSKAR JULEN!!!!" Medan 4% skrev nåt i stil med "GOD JUL ALLIHOPA HIHI HOHO HAHA JUL JUL JUL!" medan 1% höll med mig och skrev:


Exakt så var det.

När tomten äntligen kommit hem till oss och delat ut alla julklappar så satt jag där i soffan, men mina TVÅ paket medan alla andra, jag överdriver inte, sitter med typ 10-15 paket var och är superglada. Då tänkte jag väl att jag hade fått nåt riktigt kul och värt i mina paket, eftersom jag bara fick två stycken. MEN SATANS HELVETE JAG TRODDE JAG SKULLE BÖRJA GRÅTA.

Jag fick verktyg och ett mackjärn. Woho! Julen i all sin glans! ALLTID. ALLTID. ALLTID!
Sist jag fick nåt jag ville ha var när jag gick typ i trean, och det var ett Harry Potter-lego. 

Jag gillar inte julen, jag blir alltid besviken och sitter där själv med mina värdelösa julklappar. Men ändå så längtar jag alltid till julen. Fy fan.

Visst är det bra att ha verktyg och ett mackjärn, MEN KOM IGEN. Det enda jag hade önskat mig var pengar, en ritplatta och ett par nya hörlurar. Jag tror jag strejkar nästa jul. Fy fan, ännu en gång.

Sen som grädde på moset så gick min kamera sönder idag. Plus att julmaten inte var god. Inte ens laxen.

Värsta. Julen. Någonsin.

God jul!

DATUM 2011-12-24 - TID 15:00:00


God jul!
Hoppas ni äter magan från ryggen, för det ska jag göra!

Dö.

Teknisk som man är

DATUM 2011-12-23 - TID 22:47:34


Ja, rubriken kanske inte är helt sann.. Jag är inte så värst teknisk, men jag är inte sämst heller! Jag försöker tills det funkar, eller tills jag inser att jag aldrig kommer klara det...

Jag försöker fixa The Sims 3 Pets, det går.. sådär. Ska göra ett sista försök innan jag går och lägger mig. Om det inte funkar får jag helt enkelt slösa pengar och köpa det istället...

Horses are terrible people

DATUM 2011-12-22 - TID 23:14:10



So much for best friends

DATUM 2011-12-22 - TID 17:14:37


Ja, ditt nya jag suger. Hoppas du gillar det i alla fall! Är det bara du och jag, ingen annan som kan se eller höra, då kan det gå bra, men så fort det är möjligt att nån annan ser eller hör då jävlar i mig så är du nån helt annan. Gud vad roligt! :D Är såå glad för din skull att du äntligen blivit den där charmören, eller vad jag nu ska kalla det, du ville bli! :D Förut var det kul, men inte längre. :)
Vi lär ju träffas nån gång i framtiden, men jag längtar inte till den gången, kommer aldrig längta till att träffa dig som jag gjorde förut. :)

Julshow och jullov

DATUM 2011-12-20 - TID 21:07:43


Har varit och kollat på Lyckseles estet tvåornas julshow! Den var riktigt rolig, speciellt när man känner igen så många. :) Hade ju en scen som jag gillade mest, synd att jag inte spelade in så jag kunde visa er, den var verkligen jätterolig! En Matrix-scen kan jag ju säga att det var. :]

Imorgon får jag äntligen mitt efterlängtade jullov! Jisses vad det går snabbt, snart börjar man sista året på gymnasiet... Något taggad man är på att ta studenten! :D Har ni fått jullov redan? Känns som att vi är lite sent ute med jullov. ;o

Mysigt

DATUM 2011-12-19 - TID 18:57:12

Megabild.. Men den är fin och mysig, så ni har inget att säga till om!

Tävlar om en ritplatta hos Keela! :D

DATUM 2011-12-19 - TID 18:39:19


Klicka på bilden om ni vill ha chans att vinna en ritplatta! :D

She ain't moving slow

DATUM 2011-12-15 - TID 12:20:15


Hejsan hoppsan! Är på skolan nu, har hål i evigheters evighet..

Vet inte riktigt vad som händer efter skolan heller. Skulle vilja fara hem till lägenheten och se hur det blev! Har inte nämt det här i bloggen, men jag har fått nya tapeter i lägenheten! Valde bruna och ljusa tapeter, såg supersnyggt ut i tapetboken så jag hoppas att det blev supersnyggt på väggarna också! ;) Kanske lägger upp nån bild senare, men det beror nog på om ljuset är på min sida, det är ju ganska mörkt hela tiden just nu.. x)
Ni ser väl när jag lägger upp, haha ;)

Oliver ♥

DATUM 2011-12-13 - TID 19:02:00

Gammal bild på oss, över ett år gammal, men jag tycker det är en bland de finaste bilder på oss!

Snart är det jul! Men det känns det inte som.. Har ingen julkänsla alls längre! Hade värsta julkänslorna för en vecka sen, men inte längre. Jag som hade planerat att Oliver skulle fira jul med oss, det gick bra (tror jag?) men sen helt plötsligt så skulle dom till Ö-vik och fira jul där. Aahja, nästa år!

Välkommen till NTI

DATUM 2011-12-12 - TID 19:41:21


Såhär går det när det är öppethus på skolan men ingen kommer och besöker... Hamstrar är ett hett ämne i alla fall.

Man må ju bju till se

DATUM 2011-12-09 - TID 13:58:42

Typ så!

Har multimedia nu, gör ingenting speciellt för att jag är klar med satiruppgiften! Slutar om en timme, men.. jag borde få gå hem nu! :D

NTI Umeå

DATUM 2011-12-09 - TID 10:31:12


En musikvideo vi gjorde på rörlig bilden! :) Jag och Natalie skrev manus, men det står inte i eftertexterna.. :(

Aahja, enjoy! ;)

Do Want: Clothes!

DATUM 2011-12-08 - TID 14:46:57

Klicka på bilden för att komma till hemsidan!

AaaahhhH! jag vill haaa! Särskilt den till vänster!

Hang in there!

DATUM 2011-12-06 - TID 20:34:22


Tjenamors! Jag fick en kommentar att jag skulle börja blogga mer, och ja.. Det borde jag ju faktiskt! Men jag har som så lite att berätta om i nuläget.. Plus att jag inte har fotat seriöst på evigheter så det känns lite tråkigt att alltid slänga upp gamla bilder på bloggen.. :( Får ta och bättra mig med både bloggande och fotande! Mer framåt jul kommer det nog komma in många mysiga bilder på julrelaterade saker! Hoppas jag i alla fall.. :]

Schnö

DATUM 2011-12-06 - TID 10:36:11


Kolla. Det ligger snö på marken. Fantastiskt! Nu börjar jag få riktigt julkänsla, äntligen!

Blubb blubb

DATUM 2011-12-05 - TID 09:06:38

Idag har det snöat. Men det vet alla för ni har förmodligen ett eget fönster att kolla ut genom.


Svar på tal!

DATUM 2011-12-03 - TID 13:56:13

Arkivbild.
"Hej
Jag skulle också vilja gå upp i vikt men utan att äta näringsdrycker. jag tycker det är viktigt att äta hälsosamt och undrar om du har några tips till mig? tack för en bra blogg"
Jag är väldig ohälsosam, så jag har inte nån riktig koll på vad man ska äta för att äta nyttigt etc, tyvärr. Jag äter mycket fet mat, massvis med godis, dricka, kakor, snabbmat och sånt. Såklart äter jag inte bara sån mat, utan jag äter det som serveras hemma/på skolan, men jag tänker inte så mycket alls på vad jag ska äta för att vara så nyttig som möjlig. Jag äter för att försöka gå upp i vikt, jag har mycket smör och grädde i maten jag själv lagar och jag försöker bara äta så mycket fett som möjligt. Vet inte riktigt om detta var det svar du ville ha, men hoppas det hjälpte lite i alla fall..!

Little reasons to smile

DATUM 2011-12-02 - TID 19:08:22











Längtar inte alls tills snön kommer, inte då! Hoho.

http://littlereasonstosmile.tumblr.com