Ingenting speciellt, alls

DATUM 2011-06-27 - TID 15:29:23


Hejsan mina kära bloggläsare! Jag har inte uppdaterat på ett tag, men jag har inte haft nån speciell lust till att uppdatera. Har inga nya bilder, finns ingenting att fota och det är ju ändå sommarlov! :( Mitt sommarlov har inte varit så himla exciting som många kanske tror, för det tror ni va? Ni har fått för er att jag är ute på ständiga äventyr, right? Nämen jag har iaf spenderat mesta tiden(hela tiden) med Oliver. Det har varit mysigt och trevligt! :) Men inget utöver det vanliga dock. Men snart så börjar jag ju jobba också, så då kanske det blir lite mer fart på vardagen. Vi ser väl. 

Hare gött!

Served ice cold

DATUM 2011-06-23 - TID 20:44:22

'nuff said.

Min bror och jag

DATUM 2011-06-20 - TID 16:18:14


Bestämde mig för att ta kort på min bror och mig själv igår. Men han kan inte le. Så jag sa att han skulle försöka se cool ut, men så såg han bara störd ut. Så tillslut fick jag denna bilden och det var den enda normala och okej bilden. Som jag redigerade på detta opassande vis!

Enjoy!

Kajsa bakar

DATUM 2011-06-18 - TID 20:12:22


Gammal bild från förra sommarn!

Har bakat en delicious kladdkaka, med grädda! Men tyvärr inga jordgubbar.. Det sög.

HA DET BRA, för det ska jag, nu ska jag äta min delicious kladdish-cake!


Tvångs-update

DATUM 2011-06-18 - TID 01:34:46


Känns som att jag måste slänga in ett litet inlägg bara för att. Har ingenting speciellt att skriva, men jag har ju fått några nya prenumenanter på bloglovin' så jag måste ju försöka hålla kvar er iaf! ;D

Idag kom jag hem till Lycksele igen iaf, känns skönt att äntligen få vara kvar på ett ställe under sommar. :) Inte måsta pendla hur mycket som helst. Hoppas på ett varmt, skönt och lyckat sommarlov! :)

PEACE OUT, BR3S. (cooling.)

You taught my heart a sense I never had

DATUM 2011-06-14 - TID 01:22:18


Sitter och smsar med Oliver, fast.. Han slutade svara sådär dramatiskt ni vet, utan "Godnatt" eller "Vi hörs sen". Då man förstår att de somnat ifrån mobilen och svarar nästa dag med "Godmorgon, förlåt att jag somnade igår", eller nåt i den stilen. ;)

Oh well! Det gör inte så mycket, hade nog själv snart sagt godnatt. Vill ju inte var hur trött som helst imorgon. Ska nämligen på möte på UMO, äta hamburgare(ÅH MINA EFTERLÄNGTADE HAMBURGARE) med Oliver och sen blir det bio! X-Men First Class med Alex och Oliver. Säkert nån fler, har inte så stor koll på de som är mindre awesome än vi tre. Sowwiii! Haha, nämen vi ser väl! ;)

Fototävling hos tvspelsweb.se!

DATUM 2011-06-12 - TID 12:42:26


Jag är med i www.tvspelsweb.se's tävling, temat är sommar, där man har chans att vinna ett valfritt stativ!

Motivering:
Vad är mer sommar än när studenterna springer ut? Då har ju sommaren kommit på riktigt! Och att vinna ett valfritt stativ skulle inte vara fel, då jag har trånat efter ett stativ länge men har inte kunnat köpa ett för jag varit tvungen att prioritera annat före.

Skulle jag vinna skulle jag vilja ha detta stativ:
Trebensstavtiv Fancier 167cm (Länk)


Again and again

DATUM 2011-06-11 - TID 18:50:27
Ahh, jag drömde om dig i natt igen, din feta jävla subba. Det är så skönt att i mina drömmar är du inte lika falsk som du är i verkligheten, utan där säger du direkt till mig vad du tycker och tänker, och jag kan göra detsamma tillbaka. I mina drömmar brukar vi slåss, det är också underbart skönt. Att bara få slå på dig, gång efter gång, tills du ligger på marken och inte kan slå tillbaka längre. Det är så jävla skönt att få slå dig halvt medvetslös så jag vet inte vad! Dock så brukar du kunna springa mycket snabbare än mig, men i slutändan så är det alltid jag som vinner. För vafan, det är ju mina drömmar. Och här har vi en liten snutt ifrån Scott Pilgrim vs. The World.



Istället för att vara tillägnad "The guy who keeps yelling from the balcony", är den tillägnad dig. Och istället för "We hate you please die", se det som "I hate you please die."

Äckel.

It feels like you're a million miles away

DATUM 2011-06-11 - TID 18:18:39

Studenten!

DATUM 2011-06-11 - TID 12:53:00


Igår var jag med min vän, SOM TOG STUDENTEN!
Först kollade jag på när de åkte på vagnarna och skrek... "TVÅ ÅR KVAR, TVÅ ÅR KVAR!" Och pekade på mig. Det var.. Vackert.
Sen for jag till henne, då tog vi lite kort och så, sen stack vi och åt middag på Golden Bar, det var jättegott! Efter det, hem till henne och fikade. Men jag orkade nästan inget fika alls, kändes inte så kul, för de hade typ massa gott att bjuda på.. :/

Seen, for vi ner på stan och kollade på alla artister. Kanske lägger upp nån bild sen. :)

Nånting uuuursött

DATUM 2011-06-09 - TID 16:37:20


Så svårt att få bra skärpa och obrusigt när hon rör sig hela tiden och det är rätt så mörkt i rummet..

Men i alla fall! Här är det nya tillskottet! Supersöt är hon!

Let me sleep in your arms

DATUM 2011-06-09 - TID 12:32:29

Imorse blev jag väckt av en geting, och jag som hade tänkt sova längre än till halv nio idag. Är inte speciellt rädd för getingar eller såna odjur, men jag vill ju ogärna bli stungen av en. 

Annars är planerna för idag att fara hem till Lycksele, ikväll nån gång. :) För imorgon tar min fina vän Julia studenten, och då ska jag vara där! Det kommer bli kul, att få äta middag med dem och få se på henne när hon åker på vagnen och skriker å sjunger! ;D
Sen ska ni kanske få se nånting uuursött senare idag. :]

Äppelträd i kvällssolen

DATUM 2011-06-09 - TID 00:15:27


Fint.

Blåbärspaj och skitsnack

DATUM 2011-06-08 - TID 21:40:00


Idag efter skolan (som bestod av betygsnack och film) så for jag och Oliver ner på stan. Efter ett tag så smsa Linda, så kom hon och Jack ner på stan också. Det var supertrevligt! Vi fikade och snacka skit. ;)

Det är så himla kul att vara med Jack och Linda! Allt faller sig så naturligt och vi är så gaaaulna! Det blir inte så att nån blir det femte hjulet, utan vi har varandra hela tiden som. Är det inte jag och Oliver - Jack och Linda, äre antingen Oliver och Linda - Jack och jag. Haha... Som Jack sa; "Kajsa det är som dom här två och så vi två."
För Oliver och Linda är tydligen de smarta i vårat coola gäng, så hänger jag och Jack lite sådär på utsidan och inte fattar ett skit. :D Men det gör inget, för det är ju jag och Jack som gör gänget coolt, så.. Det jämnar ju ut sig! ;)

Hästbebisar

DATUM 2011-06-07 - TID 21:00:56

TJA

DATUM 2011-06-04 - TID 00:37:17


GODNATT!

If you have time to lean, you have time to clean

DATUM 2011-06-03 - TID 19:01:24


Sitter och ser på The Big Bang Theory, det äger.

Over and out!

Finalist - igen!!

DATUM 2011-06-01 - TID 23:25:29


Ooooh, blivit finalist i ännu en tävling! :'D Snälla söta rara, kan ni rösta? :]

Bidrag nr. 7!

Summer's here - fo' real!

DATUM 2011-06-01 - TID 15:02:44


Nu är sommarn här på riktigt, dels för att det är första juni och dels för att det snart är sommarlov! Idag är sista riktiga skoldagen, så nu är det bara slappdagar kvar och det känns..... AWESOME!
Så jääävla skönt! Första året avklarat!