Så himla happyyy!

DATUM 2011-09-24 - TID 16:49:04


Kajsa är så glaaad! Igår impulsbestämde jag och min kompis från Sundsvall att hon skulle komma hit till helgen!
Jag och Cornelia har pratat om att träffas förut, men aldrig när eller hur, så jag sa lite skämtsamt att hon skulle komma upp till Lycksele till helgen och vipps så vart det bestämt! :D Det ska bli hur kul som helst! För det är marknad i Lycksele då också, så då ska jag köpa massvis med gott godis och god mat. :D 

/ Inte bara lite taggad tjej!

The Media Crew

DATUM 2011-09-23 - TID 19:43:33

+ Alex som inte ville va med på bild..

Här har ni det grymmaste mediateamet ever! ;) Idag på lunchen så gick vi över till Gulan och beställde pizza. Eller ja, jag och Emma beställde inget, vi smakade bara av grabbarna. :]

Sen så hade vi multimedia och då pratade vi om Peak Oil. Det är ganska intressant och det är ganska tråkigt att det egentligen inte kommer vara värt för oss att ta körkort för att oljan kommer bli så fruktansvärt dyr. Plus att vi inte kommer kunna importera olja längre 2015, och det är inte länge dit! Och såklart kommer ju oljan ta slut också...

Black is always in style

DATUM 2011-09-23 - TID 13:49:00


Åh vad jag blev nöjd med mitt hår! Känns så bra att ha en enda färg i håret! Fick ett ryck när jag insåg att det bara var en vecka kvar tills vi skulle ta skolfoto att något måste göras!

Vi tog skolfotot idag, och det blev asbra. :D Första gången jag känner mig riktigt riktigt nöjd med ett skolfoto! Vilken positiv dag detta är! Det är helg och allt leker. :) Ska hem till Lycksele nu för första gången på flera veckor, känns skumt, men skönt. Ska vara hemma hos pappa och plugga i helgen, så han ser hur duktig jag är. :]

Då kör vi på svart då!

DATUM 2011-09-22 - TID 17:19:06


Redigerade snabbt en bild på mig, för å bara visa er hur det nästan kommer att se ut. Kanske, jag vet inte, det kanske failar...

Men förhoppningsvis så blir det bra iaf! Ska bara äta, sen skulle Linda komma och färga håret på mig. :)

Stackars Squirtle aww

DATUM 2011-09-22 - TID 08:37:30


Källa: We♥It


Two and a half men, season 9

DATUM 2011-09-20 - TID 19:39:20

Bildkälla: Här

Igår kom första avsnittet av Två och en halv mäns nionde säsong ut! Letade lite och hittade hela avsnittet på youtube! How great isn't that!? Jag tycker inte alls att serien blev förstörd utan Charlie Sheen, eller i alla fall inte av det jag såg. Avsnittet var jättekul, och Ashton Kutchers karaktär var rolig! :) Titta själva:



Tävling hos Jonna Erlandsson

DATUM 2011-09-20 - TID 16:03:55


Jag deltar i Jonna Erlandssons fototävling och har chansen att vinna ett valfritt filter från Tvspelsweb!
Tema: Svartvitt
Jag vill vinna: Detta filter

Va med du också! :D

I min väska

DATUM 2011-09-20 - TID 15:27:27


Hohoho, nu har jag skämt ut mig lite! Videon är inge bra, Oliver va i rummet intill och jag ville inte att han skulle höra vad jag sa så jag pratar ganska tyst.. :] Men i alla fall, bättre videoklipp kommer!

Brotip #1047

DATUM 2011-09-20 - TID 15:09:43


Det där är så sant.. Fattar inte varför endel folk (oftast tjejer) köper en dyr (systemkamera) för att ta 90% av sina bilder på sig själv i spegeln.. 
Köper man en dyr kamera så ska man väl i alla fall ha intresset av att fota, eller i alla fall försöka lära sig fota?

Visst, jag tar kort på mig själv i spegeln med min kamera, men jag har köpt min kamera för att jag är intresserad av foto och 90% av mina foton är i alla fall fina bilder på annat.. Eller?

Bradley Cooper

DATUM 2011-09-18 - TID 15:21:25

Bildkälla här.

Trevlig kväll med trevliga personer

DATUM 2011-09-17 - TID 19:15:04

Superbra iPhonebilder!

Igår så var jag och Oliver med Henke och Linda!
Först for jag, Oliver och Henke till Ica för att handla lite supplies till vår middag. Sen for vi hem till Henke och gjorde i ordning maten. Vi gjorde.. TACOS! När allt var klart där så körde vi till Robertsfors för att hämta upp Linda som jobbade till kl åtta. När hon äntligen jobbat färdig så körde vi hem till Vindeln igen för att äntligen få äta våran tacos. Vi åt middag kl nio på kvällen.. Men gott var det! Sen spelade vi kort och drack lite öl innan jag och Oliver for hem. Det var jättetrevligt, än fast jag hade superont i huvudet i slutet mot kvällen. Somnade direkt vi kom hem till Oliver medan han satte sig vid datorn och spelade LoL ett tag. :)

The Help/Niceville

DATUM 2011-09-17 - TID 16:47:20

Bildkälla här.

Såg ju som sagt på The Help, eller Niceville som den heter på svenska, med Alex häromdan. (Konstigt att byta namn på en engelsk film till ett annat engelskord.) Den var så sjukt bra!

Filmen utspelar sig på 60-talet och handlar om Skeeter (Emma Stone), en tjej som gärna vill bli författare. Hon bor med sin familj i Jackson, Mississippi. Där bor även hennes vänner. Skeeter får en idé att skriva en bok om hur de svarta hembiträdena har det i sitt jobb och liv. Så hon får kontakt med hembiträdet Aibileen (Viola Davis) och de börjar skriva boken. Även Abilieens vän Minny (Octavia Spencer), som också är ett hembiträde, hjälper också till. Men det finns folk i staden som inte är så förtjusta i de svarta hembiträdena och som gör allt för att göra deras liv till, rätt ut sagt, ett levande helvete.

Filmen var så himla bra! Den är så bra gjord och man kan verkligen känna karaktärernas känslor. Den hade många roliga inslag också, hela biosalongen var fylld med massvis med skratt. När det väl kom till den sorgliga delen, så hade jag gråten i halsen och tårar i ögonen, för det var så hemskt. Det är helt sjukt att det faktiskt var såhär förr i tiden. Att de färgade personerna sågs mindre värda, användes som hembiträden och att de behandlades som om de inte betydde lika mycket som de andra... Filmen var i alla fall sjukt himla bra! Jag rekommenderar verkligen denna film! Filmen visas på bio den 23 september i Sverige. 



Svampar och förhandsvisningar

DATUM 2011-09-15 - TID 19:26:42


Nu har det äntligen blivit höst. Eller äntligen och äntligen, jag gillar ju sommaren, men efter en lång och varm(ja, varm) sommar så känns det skönt när hösten och vintern kommer! Jag har ju redan sagt tidigare i bloggen att jag längtar till vintern, så hösten är en bra början. ;D Hösten är så fin också, med alla färger och söta svampar! Fast marioteten är ju riktigt äckliga och fula svampar..

Idag ska jag fara på bio med Alex, han har gratisbiljetter (som alltid.. damn you Alex!) till en förhandsvisning på en film. Är inte riktigt säker på vilken film, men har för mig att det är The Help. Oliver såg på trailern, men jag såg bara början på trailern sen var jag tvungen att springa iväg och uträtta mina behov, hehe.. Så det återstår att se om filmen är bra! Men det tror jag nog, det är ju Alex som säger att vi ska se den, och han ser bara bra film!

Ein Kajsa

DATUM 2011-09-14 - TID 21:08:04


Jag ritade svampar i min handflata, men Oliver såg inte att det var svampar.. FML.


Regn, regn och ännu mera regn

DATUM 2011-09-14 - TID 15:03:26


Hej. Idag har det regnat. Hejdå.

Nä men allvarligt, det har regnat som fa-an hela veckan.. Så jag bjuder på en lite "solig" bild! :D

Idag när vi åkte med Henke (som vanligt, hehe) till Vindeln så ös det ner som om någon skulle hällt en hink med miljoner liter vatten på bilen! Sen lugnade det ner sig, sen började det igen, sen lugnade det ner sig. Och så höll det på.
Men men, jag har tak över huvudet och mat på bordet, jag ska inte klaga!

Follow the road

DATUM 2011-09-12 - TID 15:48:45

At school

DATUM 2011-09-12 - TID 09:26:14


Source: We♥It


Everything gets so much better with strawberries

DATUM 2011-09-11 - TID 21:21:05

Bilden blev lite mörk, men hade inte tillgång till RAW-filen..

Ska gå ner till TV-rummet, ni vet, fika och slötitta på alla möjliga program. 
Känner att jag uppdaterar mycket nu.. ;o Men jag har inget bättre för mig och allt jag gör känns superintressant (Eller hur var det där?) så jag måste blogga och berätta!

Toast and hot chocolate

DATUM 2011-09-11 - TID 14:52:26


Satte mig vid TV:n med min frukost imorse och såg på Shanghai. Hängde inte med så mycket i filmen, men what ever, det jag förstod av den var då helt okej. :)

Fick bra respons på mitt inlägg om att göra videoinlägg, så jag ska så fort som möjligt ta och göra ett videoinlägg! ;D

Videoinlägg, vad säger ni?

DATUM 2011-09-10 - TID 21:33:58


Tänkte fortsätta med den där listan, men jag skulle vilja göra en video av det hela och det kan jag inte just nu ;o
För jag har funderat ett tag på att göra lite videoinlägg på senaste tiden, men det har inte blivit av än..

Vad säger ni? Skulle ni vilja se mig göra bort mig totalt i massa random videos här på bloggen? :D

We just wanna make the world dance

DATUM 2011-09-10 - TID 16:35:18


Igår var jag hos Emelie med massvis av härligt folk! :) Det var väldigt väldigt trevligt! :)
Knäppte inte så mycket mer bilder, tog bara en till bild, och det var en bild på en Chili Cheese från Max som såg ut som ett hjärta... HAHA!

For hem tidigt därifrån när jag skulle upp tidigt nästa dag och fara hem till Lycksele, men tack vare min impulsivhet så tog jag 01:20 bussen till Oliver och sov där än fast jag skulle bara fått sova 3 timmar max.. Meen jag fick sova längre, för väckarklockan startade inte..! Jag vaknade till nångång på morgonen och kollade på klockan och såg att den var 06:48 (tiden då bussen/tåget går från Vindeln till Lycksele..), så jag svor för mig själv och somnade om!

Dag 2 - en person jag vill träffa just nu

DATUM 2011-09-08 - TID 20:04:18
dag 1 – en bild på mig + 10 fakta om mig.
dag 2 – en person jag vill träffa just nu.
dag 3 – innehållet i min väska.
dag 4 – mina mål/drömmar/önskningar.
dag 5 – en låt som får mig att gråta.
dag 6 – typ av killar jag faller för.
dag 7 – vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
dag 8 – en dålig vana jag önskar att jag inte hade.
dag 9 – bild på mig och min bästa vän.
dag 10 – en bild på mig idag och vad jag hade på mig.
dag 11 – någonting jag oroar mig för.
dag 12 – en bild på ett ställe jag vart på.
dag 13 – en bild på mig själv för ett år sen.
dag 14 – någonting jag ångrar.
dag 15 – min favorit årstid och varför.
dag 16 – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
dag 17 – vad jag åt idag.
dag 18 – en bild på det jag köpte senast.
dag 19 – min favorit film.
dag 20 – en bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
dag 21 – min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
dag 22 - någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
dag 23 – mitt favoritprogram och varför.
dag 24 – min favorithögtid

Min kära systeryster

For you are my life, heart, and soul

DATUM 2011-09-08 - TID 19:13:33


Älskar dig Oliver, av hela mitt hjärta. Idag är det elva månader sedan du blev min och jag din. Snart ett år, tiden går snabbt.
Jag älskar dig, Oliver. ♥

Hjälp mig?

DATUM 2011-09-08 - TID 11:43:54


Hallå hallåå! Sitter på skolan och har håltimme från elva till halv två. Lite drygt men jag överlever. 

Jag vet inte vad jag ska skriva om i min blogg, jag vet att jag inte skulle vara så intresserad av att läsa någons blogg om den personen bara skrev om vad denne gjort på dagen och vad den personen har för i-landsproblem.. 
VAD VILL NI LÄSA OM?

En liten lista

DATUM 2011-09-07 - TID 14:51:09
Jag har ingenting att blogga om nu för tiden känns det som + att jag inte har något internet i min lägenhet.. 
Sitter på skolan nu och utnyttjar internet till fullo! :D Så jag tänkte eftersom jag inte har nåt att blogga om tänker jag göra en sån här.. lista, med olika saker. Min blogg kommer bli jättetråkig, men jag ska försöka skriva om annat också! Kommer såklart inte köra varenda dag, men med några fina mellanrum sådär! ;D

dag 1 – en bild på mig + 10 fakta om mig.
dag 2 – en person jag vill träffa just nu.
dag 3 – innehållet i min väska.
dag 4 – mina mål/drömmar/önskningar.
dag 5 – en låt som får mig att gråta.
dag 6 – typ av killar jag faller för.
dag 7 – vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
dag 8 – en dålig vana jag önskar att jag inte hade.
dag 9 – bild på mig och min bästa vän.
dag 10 – en bild på mig idag och vad jag hade på mig.
dag 11 – någonting jag oroar mig för.
dag 12 – en bild på ett ställe jag vart på.
dag 13 – en bild på mig själv för ett år sen.
dag 14 – någonting jag ångrar.
dag 15 – min favorit årstid och varför.
dag 16 – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
dag 17 – vad jag åt idag.
dag 18 – en bild på det jag köpte senast.
dag 19 – min favorit film.
dag 20 – en bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
dag 21 – min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
dag 22 - någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
dag 23 – mitt favoritprogram och varför.
dag 24 – min favorithögtid.


DET HÄR ÄR JAG! :D

Sanning 1 -
Jag är värdelös på att spara pengar.
Sanning 2 - Jag känner mig ofta väldigt forever alone.
Sanning 3 - Jag har en dålig vana att slå superdampigt på datorn när internet är riktigt segt eller dyl.
Sanning 4 - Jag brukar alltid vara superengagerad med matten första veckorna i skolan, men sen så börjar jag slappa som fan, vilket inte är bra, alls.
Sanning 5 - Jag vill verkligen ha ett eget husdjur. Helst hund, men det känns lite för stort för mig just nu, så en liten fluffig kanin skulle vara helt okej det med!
Sanning 6 - Jag håller på att hamna i en av mina "bebis-manier" igen.. Jag ser bebisar överallt och jag vill verkligen ha en egen liten knodd! Men jag vet att jag inte ska/kan ha barn nu, jag får snällt sitta och vänta och nöja mig med att kolla på andras bebisar!
Sanning 7 - Jag är Batman.
Sanning 8 - Jag somnar lättast om jag ligger på mage, har ett ben böjt upp mot hakan och armarna under kudden. + Massa kuddar och ett superfluffigt täcke!
Sanning 9 - Jag sover med gosedjur... :]
Sanning 10 - Jag har världens bästa pojkvän, på allvar! Ni som säger och tror att ni har världens bästa pojkvän - släng er i väggen! :( (no offence mot nån, hehe!)

Längtar till vintern

DATUM 2011-09-05 - TID 17:00:28


Hej hopp! Jag längtar till vintern, SÅ SPÄNNANDE MED EN NY ÅRSTID, INTE SANT? Haha, eller ja..
I alla fall så vill jag fara iväg till Olivers stuga i fjällen igen, det var kul.. >:]

Min dator är på lagning, så jag har fått låna Olivers skoldator tillsvidare. :) Har inte heller hur mycket internet som helst, använder ju telefonen som mobilt bredband, så det tar ju slut så småningom.. Men men! Hade tänkt försöka installera Sims på datorn för att inte slösa mer på mitt söta lilla internet, men så funkar det inteeeeeee..... aaavgrundsvråål i all sin prakt!