Valborg

DATUM 2012-04-30 - TID 17:44:00


Denna valborg kommer firas med Linda, och det kommer bli så jävla kul!
Jag ska hämta upp Linda när hon slutat jobba och då ska vi ta bussen till Nordmaling, och när vi väl är där... Ja, det blir spännande att se vad som faktiskt händer då, haha! ;D



Shattered

DATUM 2012-04-28 - TID 23:37:59


Lägenheten

DATUM 2012-04-26 - TID 22:00:12

Har en etta på 52,5 m2!

Mamma-time

DATUM 2012-04-25 - TID 18:20:17


Idag kom min mamma hit till Umeå, hon ska sova här tills på fredag. Det ska bli mysigt!
Idag har vi storstädat lägenheten och varit på stan och köpt massa nödvändigheter, såsom en ny väska, en ny börs, strumpbyxor, underkläder, tekoppar, soffkuddar och en massa mer! 
Kom även på att jag inte har visat er min lägenhet, och jag har snart bott här ett år! nästan..
Så här kommer lite bilder på den, inte så bra bilder kanske, men de duger! ;D 


Hallen och lite av vardagsrummet. Mamma i chillmode ....


Vardagsrummet/sov..rummet?


Och så köket.

Pictures

DATUM 2012-04-25 - TID 12:32:22





Ny design

DATUM 2012-04-21 - TID 00:33:11

Säg till om nåt ser knas ut!

Dörrar och längtan

DATUM 2012-04-20 - TID 20:45:46
Hejsan! 
Sitter hemma hos Linda, som jag gjort i tusen år och en dag känns det som! Men det klagar jag inte på!

Under senaste tiden har det hänt sååå mycket i mitt liv! En dörr har stängts och miljoner andra har öppnats. En särskild dörr som står lite på glänt bara verkar riktigt intressant. ;) Men den dörren är inte redo än, inte för mig eller någon annan i min omgivning. Men blir det den "dörren" någon gång i framtiden så blir det, om inte så är det bara att suck it up och ta det för vad det är!

Jag ser fram emot varje dag, vecka, månad framöver. Det känns så härligt att bara längta till något, vad jag längtar efter är jag inte riktigt säker på, men nånting är det! Tror jag längtar till det mesta faktiskt. En sak jag kan säga att jag längtar till är en galen valborg med Linda! (I'VE BEEN WAITING FOR YOU ALL MY LIFE, och Linda du vet att om inte kommer dansa och sjunga till den tillsammans på valborg kommer jag bli ledsen!) Och! Jag känner på mig att detta kommer bli den bästa sommaren på länge, det är jag väldigt säker på! 

Just nu är Linda som min andra hälft, seriously. Vi har varit upp i varandra så länge nu och det är fortfarande inte långtråkigt eller drygt, och det kommer det nog inte bli heller med all säkerhet! ;) 

Imorgon kommer Cornelia hit till Umeå för att spendera några dagar med mig, och sen se på In Flames. Det ska bli kul, för vi har inte träffats sen förra året, och vi har mycket catching up to do!

Nu så har ni fått en liten inblick i mitt liv på senaste. Kommer säkert skriva mer om vad som hänt bara för att skriva av mig sen, kanske. ;D Vi ser väl! ;)

Ändra bloggen

DATUM 2012-04-10 - TID 13:52:41
Hejsan hoppsan lillebröder. 
Jag funderar på att göra en ny bloggdesign, men då vill jag inte att min content ska vara så stor som den är, vill ha den typ 500px bred. Men om jag gör det kommer alla gamla bilder ligga utanför contenten.
Vad tycker ni?
Ska jag köra på att göra den 500px bred och skita i alla gamla bilder som kommer ligga utanför?

Kommentera gärna vad ni tycker jag ska göra!

Nice guys finish last

DATUM 2012-04-07 - TID 23:39:48


Är helt kär i den här låten!

Thin, thinner, thinnest

DATUM 2012-04-07 - TID 19:55:57


Tunna personer blir jätteofta utpekade. Det har hänt mig några gånger att folk har "skrikit" anorexi-barn efter mig, eller sagt det rakt i ansiktet på mig. Och jag tror att många andra personer som läser det här känner igen sig, i alla fall till viss del kanske. Vissa kanske tar det som en komplimang när andra, som jag, tar det som en förolämpning. Jag vill ogärna bli kallad sjukligt smal eller liknande, men det är ju okej sålänge ingen kallar mig fet, eller hur!? ... Att kalla någon fet är lika fel som att kalla någon ett anorexi-barn. Inte okej någonstans. Nog har jag kallat folk feta/sjukt smala, jag är inte perfekt, det är jag verkligen inte. Men det var mer förut, nu har jag faktiskt mognat och inser hur fel saker och ting kan vara. Men jag säger det igen; jag är inte perfekt.

Jag har inte skrivit nånting om hur det går för mig att gå upp i vikt på ett riktigt bra tag. Och jag kan ju informera er om att det inte går bra alls. 

Jag har fått mina näringsdrycker, jag ska egentligen dricka dem utöver lunch & middag och kanske ibland en extra på kvällen. Då skulle jag få i mig mellan 1600 - 2400 kalorier extra varje dag, om jag inte missar nån någon gång såklart. På en månad ska jag ha fått i mig 24000 kalorier extra. 
Fast då kommer vi ju till de att jag inte dricker dem så ofta som jag ska göra. De är goda och är bra för mig, men någonstans tar det stopp. Jag har inte sagt nånting till min dietist om att jag inte dricker dem, utan att jag dricker dem som jag ska och så. Jag vet att jag borde göra det, men det tar emot på något sett. Jag vill ju inte göra någon besviken.

Var hos min dietist för en vecka sen, om jag minns rätt. Sen jag var där sist hade jag gått ner ett kilo, istället för att gå upp 2 kg som jag egentligen borde ha gjort. Konstigt tyckte hon och jag höll ju bara med, såklart. Men ja, jag vet väl varför jag inte gått upp nåt. Jag har inte slutat äta, utan jag äter som jag gjorde före jag fick näringsdryckerna. Jag vet inte om det är därför jag gått ner i vikt igen, eller om det är för nåt annat.

Jag har slutat gå till psykologen, vilket resulterat i att jag fått massa räkningar på uteblivna tider. Så nu går jag inte till mina KBT möten längre. Vet inte varför jag inte gick dit, kanske var för att jag inte tycke jag hade tid, eller kanske för att jag inte tyckte att han jag pratade med hjälpte? Jag vet inte. Psykologen jag gick hos gick mig bara på nerverna. Kan inte förklara hur han är, man måste ha träffat han för att förstå hur han är.

Jag gruvar mig lite inför sommaren faktiskt. Eftersom då har man ju på sig linnen, shorts, bikini och allt de där. Visst är det skönt med sommar och det är ju den bästa årstiden, men jag har aldrig tyckt om att vara så 'lite' klädd. Inte för att jag visar mycket hud eller så, utan mer för att jag måste visa mina beniga armar och ben. Armarna är värst enligt mig, de är bara så beniga och jag skulle typ kunna sticka hål på någon med mina armbågar.

Just det!

DATUM 2012-04-07 - TID 16:59:51


Oliver har ju tagit körkortet! Har jag ju glömt att skriva. :) Så de senaste dagarna har jag och Oliver åkt flera mil hit och dit. Sjukt skönt det ska bli att ta körkortet själv! ;D Bara två månader kvar (y)

Flowers

DATUM 2012-04-06 - TID 13:34:58



Medan alla andra bloggare visar upp bilder på de fina vårblommorna som äntligen börjat växa utomhus så visar jag bilder på några av pappas blommor som han fick när han fyllde 50. Nog för att de är fina och luktar underbart, men det är ju inte vårblommor, som växer utomhus! :( Vill ju ha sommar.. 
Ena stunden snöar det, ena stunden är det solsken. Sen helt plötsligt kommer det en flodvåg av hamstrar. Jag menar.. What the fuck!? Kan vädret bara ta sig i kragen och smälta bort all snö och göra så att det blir varmt och skönt ute? Irriterande. 
Hur ser det ut hos er? Har ni fortfarande snö eller är ni lyckligt lottade med varmt väder och grönt gräs?