Tävlar hos Tvspelsweb!

DATUM 2012-02-26 - TID 21:03:47


Är med och tävlar hos Tvspelsweb.se i deras fototävling - tema reflektioner/spegling! Man vinner valfri reflexskärm för max 300;-.

Vid eventuell vinst skulle jag vilja vinna denna!

Skulle verkligen behöva en ny reflexskärm då jag tappat bort min....

Surprise surprise!

DATUM 2012-02-25 - TID 01:18:29

Oups! Va hände?


Om nom nom

DATUM 2012-02-24 - TID 15:52:00

Sitter och dricker näringsdrycker med aprikos/persikasmak och äter Marabous chocolate chip cookies :] det är super gott!

(intresseklubben antecknar)


Hörsel som en hök

DATUM 2012-02-20 - TID 18:31:42

Gammal bild
Jag gick till doktorn idag pga av mitt högeröra som har gjort så himla ont på sistone!
Well, det här låter ofräscht men; Så doktorn spolade mina öron och nu har jag hörsel som en jävla hök! Hör typ allt... Plus att jag fick recept på kortisondroppar, så nu kommer mitt lilla öra bli friskt igen <3

Intressant inlägg va?

Valla renar

DATUM 2012-02-17 - TID 20:26:56

Satt på tåget från Umeå på väg hem till Lycksele, och sen kanske 15min kvar hem så kommer konduktören ut och säger att det är två renar på spåret som inte vill veja av.. Så då körde vi efter två renar i tusen år och en dag innan de vejde av...

Linda ♥

DATUM 2012-02-16 - TID 20:18:41


Linda, du ska veta att jag tänker på dig. Du är en sån fin person och du ligger mig varmt om hjärtat. Jag hoppas allt kommer bli bra, att allt kommer fixa sig. Och jag hoppas att du vet hur mycket du betyder för mig än om jag kanske inte visar det så superbra..

Första gången vi träffades var när jag var på PRASO på skolan, mitt första intryck av dig var att du var en väldigt rolig och pratglad person! Men eftersom att jag skulle börja ettan och du i trean trodde jag aldrig att vi skulle kunna bli såna vänner som vi är. Sen började skolan, vi pratade typ aldrig, men såklart brukade jag sitta och tjuvlyssna på dig och dina klasskompisar och skratta för mig själv när ni sa något roligt. På elevråden vi var på brukade jag inte säga nånting till dig heller, du gick ju i trean för tusingen, haha! Men sen när du hade börjat prata med Oliver så började det gå vägen, då kunde jag ju lägga in mina kommentarer, än fast vi inte kände varandra! Sen har det ju bara blivit bättre och bättre, vi är ju vänner nu! Och jag är otroligt glad över att jag kan kalla dig min vän.

Jag har säkert missat nåt, men jag hoppas du förstår det stora hela!

My way of speaking is exquisite

DATUM 2012-02-13 - TID 22:31:35
Folk i Umeå/Vindeln klagar på mitt uttal.. När jag ska berätta nånting som hände i högstadiet eller lågstadiet så är det alltid nån som ska avbryta mig.
Om man sitter och pratar om nånting så ska jag tillägga nånting så blir det ungefär såhär:
"Haha, men det var som när jag gick i nian.."
"NIIIIIYYYIIIAAN!"
"..."

För mig låter det helt normalt. "Nian." Men tydligen så låter det helt fucked up för alla andra som lyssnar på mig. "Niiiiiaahn."
Ett annat ord, som de flesta här nere inte ens förstår. "Gatt." Gatt är ett vanligt ord juu..! Haha, okej, ett norrländsk ord. "Jag gatt städa rummet" = "Jag var tvungen att städa rummet".
Sen har jag hört att folk som bor ännu längre ner inte säger "sockar" till vanliga sockar, strumpor alltså. Säger man sockar så tror de att man menar tjocksockar. Fast det är ju bara vad jag hört från en del, jag har inte nån stor erfarenhet av hur folk pratar längre ner i landet! Vill inte dra alla över en kam, men ja. :)

Det här var ganska underhållande en tråkig måndag i en ensam lägenhet, så jag tänker fortsätta skriva denna meningslösa text! :D

Jag pratar inte jättebrett än fast jag är uppvuxen med folk runt omkring mig som pratar mycket bredare än mig själv. Jag är lite ledsen över att jag inte pratar väldigt brett, för jag tycker att norrländska låter så mysigt och hemma! Jag hade gärna gått runt och pratat så brett så att folk inte förstod mig och att jag hade varit tvungen att översätta varenda mening jag sa så folk skulle förstå!

Här är en liten lista på fraser jag ofta hörde när jag var mindre(och såklart fortfarande, inte lika ofta bara):
Nä ja va liten ble ja kallad lillbåne å mina småsyskon va allti småbåna.
På mormor å morfars gård hadd dom en kattox å myä mä koen.
För å kunn få köpa pären måst man ha pääninga.
He nalta salt på maten.
Nu få du ta å tjå deh.
He hiir backe nacken nä man få hurven.
Varsch jer du från?
A Kajsa ä ju en Anders dootra.

Well, detta kanske inte var ett så givande eller roligt inlägg, men ja.. Det är ju min blogg så! (a)

At first I was like:
But then I was like:

Hjärtat mitt!

DATUM 2012-02-08 - TID 22:30:10


Idag fyller Oliver 18 år! Grattis grattis! :D Av mig fick han Jägermeister-shotglas, såna man har i frysen, ni vet; served ice cold. ;>

Sen kan jag ju inflika att jag haft min blogg i ett år nu också...

Häst.

DATUM 2012-02-07 - TID 20:26:20

Fina, stackars pappa

DATUM 2012-02-05 - TID 22:45:43


Det här är min pappa. Han är världens bästa pappa.
I torsdags for han ner till Stockholm för att jaga vildsvin. Allt gick bra och han fick skjuta ett vildsvin, så god mat kommer det förhoppningsvis bli framöver! I alla fall. Han kom hem igår och ikväll skulle han hänga upp vildsvinet innan det skulle slaktas. Han stod på en stege, stegen skjutsade efter på betonggolvet och pappa ramlade. Min bror, Emil, som var med och hjälpte pappa när det hände fick panik. Som tur var så var pappas sambo hemma och kunde skjutsa in honom till akuten. Emil ringde för en stund sen hit och berättade det. De vet inte om nånting allvarligt hänt, men med min pappas vanliga tur så har han säkert gjort sig illa väldigt mycket. Jag hoppas bara att han ska må bra, han kommer nog ligga inlagd ett tag, men förhoppningsvis inte allt för länge. Jag vet inte varför jag skriver det här, kanske för att det är min blogg och jag får skriva vad jag vill när jag känner att jag måste skriva av mig. Kanske inte är så kul att läsa för er. Jag är inte ute efter "åh, stackare, hoppas allt går bra"-kommentarer, utan jag vill bara skriva av mig. Tack och hej.

Hanna 18 år!

DATUM 2012-02-04 - TID 16:06:33


Den här bruden fyller 18 år idag, så ikväll ska jag hem till henne med massor av andra och, ja, fira henne. ;D
Hon borde känna sig så jävla hedrad att jag kommer till henne, varför? Jo, för från mig till henne är det 3,4 kilometer, kanske inte låter så himla långt, men då kan jag ju tillägga att det är -33 grader i lilla Lycksele. Och eftersom jag ska gå till henne ikväll så kommer säkert graderna ha sjunkit till nåt ännu hemskare, som kanske -40 grader, som det var här igårkväll........

ANYWAY! Ett stort grattis till Hanna och jag hoppas hon får ett bra födelsedagsfirande! :D


.........allvarligt......talat......

Mainstream bloggande: DET ÄR KALLT!

DATUM 2012-02-03 - TID 22:59:54



Är ensam hemma hela helgen, Oliver kunde inte komma upp till Lycksele och vara med mig = sämst. I alla fall. Idag har jag varit på stan (NEJ. INTE UMEÅ. STAN = LYCKSELE, morons.) och kikat lite. Kände hur klaustrofobin smög in på mig, Lycksele är verkligen litet.. Är ju van vid storstan Umeå, hoho! ;) Men än fast jag kände mig ihoptryckt men samtidigt helt ensam på stan så hittade jag en BH på rean som var jättefin och jätteskön! Så den köpte jag. ;> Åså hittade jag en hårinpackning också, så här ska hår inpackas som bara den! Haha, nä men srsly. Det var ganska härligt att vara tillbaka i Lycksele. :) Det enda jag vill klaga på är KYLAN, som precis alla andra. Det var -31 grader kallt ute och jag stod och väntade på den där jävla lokalbussen i 40 minuter. HELVETE. SATAN. FÖRBANNAD. Men tillslut var jag hemma. :]

Well, på bilden ser ni lite av min nya hårfärg. Bilden är inte rättvis mot verkligheten, men där har ni i alla fall nåt.. ungefärligt(?).


Hur man förändras

DATUM 2012-02-02 - TID 20:46:18

Har ni tänkt på hur mycket man förändras under åren? Jag vet att jag inte gjorde det förut, var inte förens förra året jag började tänka på det. Och man ändras ju enormt mycket än fast det inte känns som det..! Förut var jag mer rund i ansiktet. Sen har vi ju sånt man kan ändra på, som kläder, smink och hår, det har ju förändrats också ganska mycket. Ganska kul att kolla igenom gamla bilder på en själv och se förändringarna.