Girls, did you know...

DATUM 2012-06-25 - TID 12:07:32
Alla dessa bilder på tjejer som tar såna här bilder, dom är överallt! Men ingen säger att boobies är awesome, såå...


En fin helg

DATUM 2012-06-25 - TID 02:19:31

I


Min helg har varit jättebra! Fint väder och allt vad man bara kan önska sig en midsommar-helg! 
I fredags så for jag till Tvärålund, träffade massa fina personer från skolan och de som gått ut, himla kul!
I lördags så solade jag och hade filmkväll med mamma, fantastiskt härlig dag!
I söndags så firade vi min födelsedag lite tidigare för att jag inte kommer vara hemma när jag fyller år, åt god mat och träffade Emilia som jag inte gjort på länge, så sjukt trevligt!
Idag så ska jag iväg till Umeå och spendera mån-tors tillsammans med en underbar människa, och sen på fredag så smäller det! Då äntligen, äntligen(!) så fyller jag 18 år. Och då ska jag även få träffa min älskade Linda, jag saknar henne så! 

Livet. ♡

Sen tycker jag att alla kan följa mig på Instagram! Ravenite @ instagram, följföljfölj! ;) 

You're my alpha bitch

DATUM 2012-06-24 - TID 14:57:58

Back to black?

DATUM 2012-06-23 - TID 17:13:53


Funderar på att färga mitt hår svart igen, jag tycker om mitt hår i svart. :) Och jag vet nån som kommer bli glad om jag gör det, haha! ;D

Midsommarafton

DATUM 2012-06-23 - TID 13:40:29


Lite bilder sen igår, vilken jävla midsommar säger jag bara! Började lugnt, sen ökade vi tempot och tillslut var alla på glatt humör! ;D Sen vet jag inte riktigt vad som hände, jag däckade näästan men jag klara mig och snabbt var jag uppe på bena igen! ;)
Senare så kom det, tydligen oinbjudna, gäster och jag tyckte det bara var kul med fler personer som man kände som kom men då blev det nåt jävla liv, dom blev utkastade och sen så började alla gorma om att en öl var borta och nån ville ha ett brännbollsträ för att slå ner nån. Haha spårade lite där på slutet. Men men, det var kul i alla fall. :) Ringde mamma som kom och hämtade mig, så skjutsade vi hem Markus och sen bar det av hem till Lycksele igen och var hemma igen klockan tre. :) Då hade jag nyktrat till så då gjorde jag lite fika och sen gick jag och la mig. :) Vaknade halv tolv idag och det var så skönt att vakna upp hemma i min egen säng utan att vara bakis! Så. Skönt.

Glad midsommar!

DATUM 2012-06-22 - TID 12:19:33



Glad midsommar på er allihopa!
Solen skiner och humöret är på topp, kan det bli bättre? Jorå, det kan det! -v
Idag så ska jag fira midsommar med några ur klassen, och det kommer bli så himla kul! Ska iväg med bussen om en timme ungefär och sen så drar vi igång! ;)

Hoppas ni får en fin midsommar med lika bra väder som vi har!


Familje-tripp

DATUM 2012-06-15 - TID 19:34:30

 

Lite bilder från idag, på väg ner till Sundsvall! Jag, mamma och mina syskon har en liten mini-semester här. Nu ska vi iväg på Nöjeshallen och köra gokart och gotta oss i den enkla vardagslyxens fridfulla sötma.


Sundsvall

DATUM 2012-06-15 - TID 00:50:44
Kommer fara iväg till Sundsvall över helgen, så jag kommer nog inte blogga nånting, men efter helgen så kommer jag förhoppningsvis tillbaka med massvis med bilder och nånting roligt att blogga om! ;)

God morgon!

DATUM 2012-06-14 - TID 12:43:53

Jag har gjort en ny blogg, som jag vill ha hellre än den här bloggen, men den är inte färdig än så jag kommer fortsätta att blogga på den här bloggen ett tag till innan jag byter. ;)

När jag gick in på den bloggen så hittade jag den här bilden i statistikrutan:

Så himla söt, hahaha!

Fast ne

DATUM 2012-06-13 - TID 16:53:24


Det blev ändrade planer, det kommer inte bli något hemma hos mig när jag fyller år, jag och Linda ska ut istället. Men kommer dra ihop nåt senare istället, så det är inte helt borta ur planeringen ännu. ^^ 

Har varit hos Linda och Simon en tväris innan Linda for på jobbet, och när jag kom hem for jag och köpte hem glass... GUD SÅ GOTT MED GLASS! :D Vanlijglass med chokladkross i en såndär kartongförpackning som man kan skära av och äta direkt ur! Min favoritglass genom tiderna, blir aldrig less på den! :D

Soon

DATUM 2012-06-12 - TID 20:41:56


Efter att jag och Linda hade varit och kollat på studenterna som sprang ut, så for vi hem till henne och började planera lite inför min födelsedag. Vi kom fram till (om jag inte missförstod nånting nu, Linda..) att vi skulle bjuda in några vänner hem till mig då jag fyller år, och ha lite aktiviteter och lite håll igång! ;) 
Vi har skrivit vilka som ska bli bjudna och en hemsk frågesport(...) i ett block, så atteh.. :D Om de flesta som jag tänkt bjuda kan komma så kommer det nog bli superkul! :D 

Fredag, den 29e, fyller jag ju år och det var nog då vi hade tänkt ha det också, men har redan fått höra av 3 pers att de inte kan komma då, så jag kanske får ta och byta datum, känns lättast, vill ju att alla ska kunna komma. :D om dom vill förstås.. ;D

Ville bara skriva det för jag vet att det är några av er som läser min blogg som jag kommer bjuda, så ni är förberedda! Mohahah! ;)

Ett år kvar, shalalalalaa..

DATUM 2012-06-12 - TID 18:18:09

Dålig bild, men men.

Idag har treorna gått ut, tråkigt nog.. :/ Dom har ju som funnits där sen vi började ;o Men GRATTIS, stort grattis till alla er som tog studenten idag! :'D

Jump in the line

DATUM 2012-06-11 - TID 18:39:57


Nu har även jag fått sommarlov och imorgon springer studenterna ut! Kan inte fatta att det bara är ett år kvar tills min egen student..! Det kommer bara svischa till så är det vår tur!

Idag har jag fått sommarlov, fått se Simons nya lägenhet, varit på stan med Linda, varit hundvakt åkt Lindas hund Elof, dansat runt i lägenheten, lyssnat på musik och bytt kläder säkert 40 gånger bara för att jag är så taggad på allt. 

SOMMARLOOEEEV. Om arton dagar fyller jag arton, om femtio dagar börjar jag jobba. Och däremellan ska jag hinna med att leva livet fullt ut, och bocka av min "summer 2012 to-do-list"! 

I helgen har jag varit i Lycksele och träffat gamla polare, haft den jävligaste träningsvärken jag någonsin haft, firat Cecilias student, ätit massvis med tårta, kört bil, bärt en hylla och efter allt det har jag legat och mått gott i soffan hemma hos pappa. 

Just nu så nöter jag Pitbulls Shake Senora, den är så jävla bra! Jag borde diska bort allt och rensa kylen inför sommaren, men jag har mycket bättre för mig (dansa och sjunga...). Senare ska jag till Linda och Simon och se på EM, mot min vilja. Nä men det ska bli askul att vara med dem, men att se EM är någonting jag inte kunde bry mig mindre om... (a)

Annars så älskar jag livet just nu, så atteh.. VI HÖRS!

Tattoos

DATUM 2012-06-03 - TID 21:40:00


Tatueringar som jag skulle kunna tänka mig göra. Har ju planerat på att tatuera mig snart, så.. :)

To-do-list

DATUM 2012-06-02 - TID 14:04:16


Tre A4 med massa mål till i sommar! Och fler blir det!


Egogram

DATUM 2012-06-01 - TID 16:40:44


Idag så for jag ner på stan för att överraska Linda på jobbet, har saknat henne så! Ikväll ska jag hämta upp henne när hon slutat och så ska vi hem till henne och bara ha det mysigt. En viss Simon lär ju dyka upp också, haha! Men det är okej, för jag har saknat han litegranna också, om jag ska vara ärlig!