@ Oliver's place

DATUM 2011-05-31 - TID 19:09:39


Oliver har just stuckit iväg på ett hockeymöte, så jag sitter här själv nu i en timme, kanske? :) Men jag klarar mig, hans familj bits inte.. ;) Hoppas jag.. o_o
Vi har inte gjort något speciellt, bara suttit och degat. :)

Jag väntar i alla fall på ett samtal från min madre som är riktigt sneaky! Det är nämligen så att hon och Olivers mamma har en hemlighet för jag och Oliver, och det är sjukt irriterande att de inte säger nåt! Men mamma sa att hon skulle kolla en sista grej, sen skulle hon ringa till mig! Så jag väntar spänt! Jag och Oliver har våra funderingar, så vi hoppas på det bästa..

Bilden har jag också tänkt säga några ord om! Det är en bild på min garderobsdörr hemma hos min pappa, som Oliver har fotat. (En awesome garderobsdörr förövrigt, man kan ju skriva på den!!)
Det var ungefär 3 veckor som jag och Oliver var hos min pappa och medan Oliver spelade Wow, så passade jag på att skriva lite på dörren..! Så jag tog min rosa krita och här har vi resultatet! ;] Oliver tyckte i alla fall det var sött..

Jag har chans att vinna en OnePiece!! ;]

DATUM 2011-05-30 - TID 12:40:39


Vet ni vad? Kom med i finalen på fototävlingen HÄR där man kunde vinna en OnePiece med den här bilden! Det skulle vara superdupersnällt om ni kunde gå in och rösta på min bild! Min bild är nr. 10! :)

http://standingcarla.blogg.se/2011/may/13-finalister.html#comment

Klicka där för att rösta! :')

Vinnaren blir...

DATUM 2011-05-30 - TID 12:00:00


Grattis Mirre på bloggen www.myflowergirl.blogg.se! Du är vinnaren av en valfri ir-kontroll från www.johanpixels.se/webbshop :) Du kommer få ett mejl så snart som möjligt! :) 

Tvåan: Lovisa
Trean: Rebecka
Fyran: Maja
Femman: Isabella

Grattis igen!


EDIT: VARFÖR, har inte blogg.se publicerat detta inlägg förns efter tolv den 30e??

Vinnaren blir...

DATUM 2011-05-30 - TID 00:07:21

Förlåt att jag inte har skrivit vem som vunnit tävlingen förns nu, men mitt internet har legat nere hela dagen och igårkväll skrev jag ett inlägg som skulle ha publicerats idag, men det ville tydligen inte blogg.se att det skulle...

Grattis Mirre på bloggen www.myflowergirl.blogg.se! Du är vinnaren av en valfri ir-kontroll från www.johanpixels.se/webbshop :) Du kommer få ett mejl så snart som möjligt! :) 

Tvåan: Lovisa
Trean: Rebecka
Fyran: Maja
Femman: Isabella

Grattis igen!

Fototävling; antonsfoto.blogg.se

DATUM 2011-05-27 - TID 09:06:59


Tema: Vår/Sommar
Pris: Reflexskärm, 80cm, 5-i-1 från www.johanpixels.se/webbshop
Hos: www.antonsfoto.blogg.se, tävlingen hittar ni HÄR.

Nikon

DATUM 2011-05-26 - TID 21:50:19



The Hangover part 2

DATUM 2011-05-25 - TID 23:36:35

For och såg på bion idag! Ångrar det absolut INTE! Den var hur bra som helst, tusen gånger bättre än första filmen, lätt!

Tvekar någon på att se den, så röstar jag självklart på att du inte ska se den! Hujhujhuj vad rolig jag är! Nämen allvarligt nu då; SE DEN!

Hemma idag

DATUM 2011-05-25 - TID 14:32:10


Hejsan hoppsan! Idag så är jag hemma, kände mig inte riktigt kry imorse, men nu är det mucho bättre! Har skrivit klart filmanalysen till svenskan, gjort klart mediaprojektet och duschat, sen har jag inte gjort så mycket mer. Förutom att ätit dårå! :) 
Senare idag kanske jag ska se bio, om allt gå vägen, men det vet jag inte än. För jag känner mig riktigt pigg nu iaf. :) Hangover 2 isf. :)

Känns bra nu

DATUM 2011-05-24 - TID 23:47:10

Kör på ett kvällsinlägg här dårå!

Känns som att allt bara flyter på nu! För att...
  1. Har en sak (egentligen två, men är i stort sätt klar med den ena saken redan) kvar i skolan, sen har vi inga mer saker som ska vara klara! Det känns såååå bra!
  2. Har endast 12 dagar kvar i skolan! DET ÄR SÅ AWESOME FÖR JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG EFTER SOMMARLOV!
  3. Allt är superbra i mitt liv just nu! Inga problems eller nåt, verkligen! Eller.. där ljög jag. Nu i skrivande stund är jag lite illamående och har ont i huvudet, but that can't bring me down!
  4. På fredag ska jag, Oliver, Linda och Jack vara med varandra! Längtar så sjukt mycket! God mat, sen bio och efter det far vi hem till Jack! Det kommer bli så kul! Är verkligen astaggad!
Hoppas alla har det lika bra som jag!

G'nite, peeps!

EDIT: Måste ju även få tillägga att det går ganska bra för min blogg besöksvis! Kommentarerna kan vi ju prata lite mer om, men besökare saknas iaf inte! :D

Rösta på MIN bild!

DATUM 2011-05-23 - TID 18:44:32


Snälla, snälla, snääääälla gå in HIT och rösta på min bild!! :')

Kulturnatta -11

DATUM 2011-05-22 - TID 14:36:54
Igår var jag på Kulturnatta för första gången, det var ganska segt från början, men efter några timmar blev det roligare. :) Tur man har bra vänner som förgyller kvällen!

Oliver (och jag) på väg in till stan. :)


Bashar, Anton och Oliver som bara chillar, pillar... :]


Jag, Linda och Jack som snaskar sockervadd!


Brälla, Oliver, Anton och Bashar på kajen. :) 

Nu äre bara att tagga nästa helg! Då blire att äta ute, se bio sen dra hem till Jack och lana! ;)

Finalisterna i fototävlingen!

DATUM 2011-05-21 - TID 10:00:00
Nu har jag valt ut fem stycken bilder som ni läsare kommer kunna rösta på! För att rösta skriver man vilket bidrag man tycker är värdigast att vinna. T.ex: "Jag röstar på bidrag nummer *!" Fast numret på bilden istället för *.
En röst per person! Jag kollar IP-adresserna så det är ingen mening med att fuska. Röstningen håller på till den 28/05 22:00, alltså nästa lördag! Man får rösta på sig själv! :)

Här nedan ser ni de fem finalisterna!


Bidrag nr. 1 - www.myflowergirl.blogg.se


Bidrag nr. 2 - www.mpuoli.blogg.se


Bidrag nr. 3 -
www.lovisaerikssoon.blogg.se


Bidrag nr. 4 -
www.iisabellaeriksson.blogg.se


Bidrag nr. 5 -
www.bexfoton.blogg.se



Se till att rösta på den du tycker mest om och lycka till till er som är med! :D

Rösta på Julias bidrag!

DATUM 2011-05-20 - TID 22:19:02



Min bästa vän Julia blev finalist i en fototävling med bilden här ovanför! Hon skulle bli sjukt glad om alla gick in och röstade på hennes bild! Hennes bild är bidrag nummer fyra! :)

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA OCH RÖSTA PÅ NR. 4!!

Oliver

DATUM 2011-05-20 - TID 16:06:43


Han fick min värld att snurra igång igen, efter så länge som den stått still så kändes det så främmande. Hans stora tindrande ögon och hans snälla, men samtidigt mystiska leende fick mig på fall direkt. Fjärilarna i min mage dammade av sina vingar och började fladdra omkring där inne igen. Det var inte samma fladder som någon gång förut. Jag kände mig vilsen men samtidigt som att jag var på rätt väg, visste inte vad som hände. Han fick mig att öppna ögonen för en helt ny värld, med helt nya möjligheter. Jag visste inte om han såg hur min puls att öka varje gång han log eller pratade med mig.

Jag klev upp på mornarna för att få träffa honom, han var min anledning till att gå till sängs på kvällen och kliva upp på morgonen. Var han inte där så blev mina dagar så mycket längre och deppiga. Men när han var där och jag såg honom sittandes i soffan längst bort i hörnet med de andra killarna ur klassen, så vaknade fjärilarna i min mage till liv igen. De fick jobba hårt nu, flaxa omkring i min mage som aldrig förr. Ibland gjorde det till och med ont i magen för att det pirrade så innerligt i den.

Jag ville att han skulle vara den killen som jag kunde slösa bort fredagskvällar med, han som skulle värma mig när jag frös, han som skulle avbryta mig när jag pratade med kyssar, han som skulle komma ihåg de små sakerna… Jag ville att han skulle vara min och jag ville vara hans. Jag lovade mig själv att aldrig släppa taget om honom, om jag till sist skulle lyckas få honom.

Blixtar och dunder

DATUM 2011-05-19 - TID 19:35:44
Sitter hos Oliver, vi har ätit glass idag. Fast han snodde min glass och spottade ut den på marken... What to do liksom?
Idag började det plötsligt regna nådigt mycket. Helt plötsligt lyser allt upp, smäller till och skolbyggnaden skakar! O.O Så visar det sig att blixten slog ner på skoltaket, ganska coolt faktiskt, huh? ;) Billarmet på en bil bredvid skolan gick och alla sprang typ till fönstren och kollade. Sen kanske 10 minuter efteråt blir det superbra väder!? Strålande sol och hur varmt som helst! :D

Imorgon har jag tänkt köpa en tröja, den är jättefin och superskön, tror jag ska ha den som jacka när det är lite kyligare, eller nåt liknande.. :) Lite för varm att ha inomhus kanske.. :) Kanske lägger upp en bild! ;) 

Seeeen, så imorgon är det ju också helg, hur skönt är inte det!? Oliver ska med mig till Haga och så ska vi nog bara ta det lugnt. Sen på lördagen är det ju KULTURNATTA! :D Då ska vi ut och röjjj ;) Hahaha, nämen vi ska vara massa folk och bara ha det kul! :) Lite spännande, har ju aldrig varit på Kulturnatta. :)

Remember this!

DATUM 2011-05-18 - TID 20:38:09

Klicka på bilden eller scrolla ner för att komma till tävlingen!

Tävling hos Standingcarla!

DATUM 2011-05-18 - TID 19:38:20


Standigcarla har en tävling i samarbete med Chillunited.se! Självklart är jag med och tävlar! Och denna bilden är jag så himla nöjd med, tycker den är så himla fin! Så varför inte liksom?

Skulle va asskönt att ha en one piece, de ser supermysiga ut, både till vardags och hemmamys! :] Fast min ekonomi är inte den bästa, så jag kan inte slänga ut hundratals kronor på en tyvärr.. Som jag suktat(och jag suktar fortfarande) efter en one piece, det hade ju vart awesome om man kunde vinna tävlingen och få en gratis! :D

pusspuss

DATUM 2011-05-18 - TID 17:32:47

Min dag med Oliver!

DATUM 2011-05-17 - TID 22:21:01


Idag har jag varit med Oliver! Vi gick till en lekpark och va allmänt awesome, det var kul! :] Oliver tyckte det pirrade i magen när han gungade. Söööt! 

Fixade en söt liten animation på Oliver också. :D



Vi har hunnit vara på Hemmakväll också, gottigott! Nu sitter Oliver och spelar WoW och jag kollar bilder sen idag! :D





bildus

DATUM 2011-05-17 - TID 18:42:36


Oliver tog denna bild på mig idag, jag tycker den vart fin! :D

Världens bästa pojkvän ♥

DATUM 2011-05-16 - TID 19:37:05


Alla tjejer (och killar för den delen) som tror ni har världens bästa pojkvän är helt ute och cyklar...
För det är nämligen så att jag har tagit beslag på världens bästa pojkvän! ♥

What are words - Chris Medina

DATUM 2011-05-16 - TID 19:05:36


Vill bara dela med mig av denna underbara låt! Den är så himla vacker! Och Chris Medina sjunger sååå bra! OCH, musikvideon är så fin! Jag tror jag avlider lite inombords... 

Ny design!

DATUM 2011-05-16 - TID 13:38:59


Nu har jag tagit mig i kragen, gjort som jag sa! Till exempel så gjorde jag den bredare(så nu kommer de tidigare bilderna vara för små för min content, men alla nya bilder kommer bli stora och fina! :])och fixade en bättre meny! Dock inga fler sides, klarar mig bra med en just nu.. :)

Ser ni den inte, så klicka F5 tills det händer nånting. ;)

Ah vi kör på en till tävling!

DATUM 2011-05-15 - TID 20:03:12


Är med i Tvspelswebs Facebooktävling där temat är blomster så jag valde denna bild :)
Ifall jag vinner skulle jag vilja vinna en reflexskärm 5 i 1 (80 cm)!

Tävling hos Isabella!

DATUM 2011-05-15 - TID 19:55:06


Är med och tävlar om ett bordsstativ hos Isabella, tävlingen hålls med www.johanpixels.se/webbshop.
Klicka här för att komma till tävlingen.

Dålig update

DATUM 2011-05-14 - TID 21:01:43


Har inte skrivit på ett tag, men känner att min blogg är lite för "blue" för det.. Haha, nämen jag vill kräkas på min blogg just nu för den är så.. rörig eller hur jag nu ska förklara den... Vill ha en stilrenare och snyggare bloggdesign för det första! Med större vidd på min content och en snyggare meny, kanske fler sides åså.. 
Kanske lika bra att börja med en nu, har ändå ingenting för mig så.. :D


OCH KOM IHÅG:


Kom ihåg!

DATUM 2011-05-09 - TID 08:41:22

Klicka på bilden eller scrolla ner för att komma till tävlingen!

evil kitteh

DATUM 2011-05-06 - TID 22:44:26


source: weheartit.com

Tävlingsdags!

DATUM 2011-05-06 - TID 19:13:33


Nu är det dags för min första fototävling på bloggen! Fototävlingen hålls i samarbete med Johanpixels.se/webshop och priset man tävlar om är en valfri irkontroll för Canon, Nikon, Pentax eller Sony!
Jag kommer välja ut 5-10 finalister beroende på hur många som anmäler sig.

TEMA:
Känslor. Varsågod och tolka fritt!

SÅHÄR GÖR DU:
- För att vara med så skriver du ett helt nytt inlägg som bara handlar om den här tävlingen.
- I inlägget ska du länka till tävlingen(alltså detta inlägg), min blogg och Johanpixels.se/webbshop. Självklart ska bilden du vill ha med och tävla med!
- När du gjort klart det ovanstående är det bara att skicka en direktlänk till ditt inlägg med din bild i en kommentar på det här inlägget.
Så enkelt var det!

REGLER:
- Du måste ha fotograferat bilden själv!
- Man måste ha en blogg för att kunna delta.
- Endast en bild, inget kollage.
- Sista datumet att skicka in ditt bidrag är fredagen den 20/5, kl. 22.00!

Lycka till!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Finalisterna kommer snart synas i min blogg!

Mås

DATUM 2011-05-05 - TID 19:58:20


Slänger in en bild på en mås jag tog för nån vecka sedan! Tycker den är fin, fångad i ett bra tillfälle och allt vad man kan tänka sig. :) Vad tycker ni?

Spring Flowers IIII

DATUM 2011-05-04 - TID 22:19:53


Börjar bli mycket blommor nu känner jag, men de är så fina! Och snart är det sommar!

Anonymous ppl, gosh, idiots!

DATUM 2011-05-03 - TID 16:29:14
Fick denna väl uttänkta kommentar på min gamla blogg, där jag berättat att jag var finalist i en fototävling.


Tillåt mig att skratta; HAHAHAHA
Sådär ja!


För det första: Det är visst min bild, dumfan.
För det andra: Det är totalt omöjligt för mig att både ha blogg och bilddagboken.se, och ännu mer omöjligt är det att jag kan ladda upp samma bild på två olika ställen (om inte fler) för att jag gillar den! Eller i det här fallet fiskade röster på min bild i en fototävling, eheh.. (Jag hoppas verkligen att ni förstår att detta var ironiskt.)

Detta är då bilden i fråga hen kommenterade;


Min bild så det bara skriker om det...


i lol'd

DATUM 2011-05-03 - TID 14:48:58